Fysiotherapie noorderbad Corona update 20-3-2020

De ontwikkelingen rondom het Corona virus volgen zich razendsnel op, de situatie en beschikbare informatie verandert van dag tot dag.

Uw veiligheid en de veiligheid van mijn medewerkers en onze gezinnen zijn mijn hoogste prioriteit op dit moment.

Het is in het licht van de bij ons bekende meest recente informatie mijns inziens niet meer verantwoord om fysieke behandelingen doorgang te laten vinden.

Als manueeltherapeut is dit voor mij ook erg wennen maar het vertragen van de verspreiding van dit virus is een verantwoordelijkheid van ons allen. 

Vanaf vandaag worden alle behandelingen bij Fysiotherapie Noorderbad omgezet naar e-consulten via een speciaal hiervoor bedoelde applicatie die beveiligde beeldverbindingen tot stand brengt.

De Nederlandse zorgautoriteit heeft toegezegd dat deze consulten gewoon zullen worden vergoed door uw verzekeraar zelfs als dat niet expliciet in de voorwaarden van uw polis is opgenomen.

Als praktijk vinden wij het belangrijk om onze zorg te kunnen blijven leveren maar nog belangrijker vinden wij het om onze maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen in deze bizarre tijd.

Ik hoop op uw begrip voor deze moeilijke beslissing

Robert Goddard

Eigenaar Fysiotherpie Noorderbad

Bel ons
Route