Natalia Bouman

Natalia Bouman is fysiotherapeute bij Fysiotherapie Noorderbad in Groningen. Ze heeft een master in lichamelijke opvoeding (Warschau, Polen) en een bachelor of science fysiotherapie aan de Hanzehogeschool in Groningen. 

Natalia was professioneel atleet in zowel squash als windsurfen. Na haar carrière heeft ze zich gespecialiseerd in sport gerelateerde fysiotherapie. Inmiddels heeft ze ervaring in de revalidatie van sportklachten, waaronder het samenstellen van trainingsprogramma’s.  Ook is ze bij ons in de praktijk dé specialist in het behandelen van mensen met etalagebenen, longklachten en nu ook Corona.

Ze heeft een zeer positieve instelling en kan zich goed inleven in haar patiënten. Haar doel is om samen met de patiënt de juiste oplossing voor de klachten te vinden.

Ze is energiek en houdt ervan om actief  bezig te zijn. Daarom beoefent zij in haar vrije tijd verschillende sporten om fit te blijven. Haar favoriete disciplines zijn squash, padel, windsurfen, SUP, fitness, golf en snowboarden.

Natalia is gecertificeerd via Chronisch Zorgnet voor de behandeling van patiënten met etalagebenen, revalidatie bij longaandoeningen en Corona. Ze werkt volgens de nieuwste ontwikkelingen en protocollen.

Talen: Pools (Moedertaal), Engels en Nederlands

BIG: 89926778104

Bel ons
Route