Wat krijg ik vergoed van mijn zorgverzekering?

Wij hebben niet met iedere zorgverzekeraar een contract. Wilt u hier meer over weten? Klik hier voor meer informatie. 

Heeft u een aanvullende verzekering?

Als u aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie dan declareren wij de behandelingen, die onder uw verzekering vallen, rechtstreeks bij uw zorgverzekering. De behandelingen die niet vergoed worden moet u zelf betalen. U krijgt dan een nota van ons.

U kunt bij ons de behandelingen direct betalen per pin.

Heeft u alleen een basisverzekering?

Bij bepaalde ziektes en aandoeningen is er een mogelijkheid voor vergoeding uit de basisverzekering vanaf de 21e behandeling. Of dit voor u van toepassing is kunnen we vaststellen bij de eerste intake. Het is dan wel noodzakelijk dat u een verwijzing heeft van uw huisarts of specialist.

Valt uw ziekte of aandoening niet onder deze voorwaarden dan krijgt u geen vergoeding uit de basisverzekering. U krijgt dan na de behandeling een nota van ons. Deze kunt u direct betalen per pin.

Hoe ben ik verzekerd?

Mocht u niet (zeker) weten hoe u verzekerd bent dan kunt u dit navragen bij uw zorgverzekeraar. Wij kunnen bij de eerste afspraak voor u nakijken hoe u verzekerd bent.

Op de website van Zorgwijzer kunt u meer informatie vinden over de vergoedingen per zorgverzekering.

Eerste afspraak – Intake onderzoek en behandeling

De eerste afspraak duurt 60 minuten. Deze intake duurt zo lang omdat wij ook direct na de intake en onderzoek u willen behandelen. Voor deze eerste afspraak worden 2 behandelingen gedeclareerd bij uw verzekering.

Bijvoorbeeld:

U krijgt 18 behandelingen vergoed, dan krijgt u na de intake nog een vergoeding voor 16 behandelingen.

Heeft u nog vragen?

De vergoeding van fysiotherapie en oefentherapie is ingewikkeld. Als u vragen  heeft, stel ze dan gerust.

In verband met uw privacy mogen wij niet navragen hoeveel behandelingen u dit kalenderjaar al heeft gehad. Dit kunt u zelf opvragen bij uw zorgverzekering.

Bel ons
Route