Over Fysiotherapie Noorderbad Groningen

Bent u op zoek naar een goede fysio- of manueeltherapeut? U bent bij ons in goede handen. Fysiotherapie Noorderbad heeft een team van therapeuten die allemaal hun eigen specialisaties hebben.

Fysiotherapie Noorderbad staat voor kwalitatieve zorg en toegankelijke zorg Bij ons staan tijd en aandacht voor de patiënt centraal. Onze specialisten houden hun vakkennis up to date door middel van bijscholing en het bestuderen van de laatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Zo zult u altijd behandeld worden volgens de laatste, wetenschappelijk aangetoonde methoden. Wij nemen 60 minuten de tijd voor een eerste intake in plaats van de gebruikelijke 30 minuten.

Bij Fysiotherapie Noorderbad leggen wij de nadruk op persoonlijke aandacht. Samen met u stelt de therapeut een behandelplan op. Wij werken volgens innovatieve behandelmethodes, waaronder e-health. Fysiotherapie Noorderbad werkt met een team van betrokken, gespecialiseerde therapeuten binnen een kleine, persoonlijke setting

Specialisaties

Heeft u lichamelijke klachten of een vraag, maak dan een afspraak met een van onze specialisten.

Samen met u kijken we wat de geschikte behandeling voor u kan zijn.

Contact 

Het maken van een afspraak kan telefonisch of per e-mail of via social media. Behandelingen kunnen zowel in de praktijk als bij u thuis plaatsvinden, afhankelijk van uw situatie. U wordt zo spoedig mogelijk behandeld.

U vindt ons in het voormalig zwembad Het Noorderbad aan de Oosterhamrikkade 66 in Groningen. De praktijk is centraal gelegen tussen de Oosterparkwijk en de Gorechtbuurt aan de ene kant en de Korrewegwijk en Korrewegbuurt aan de andere kant. Onze praktijk is rolstoeltoegankelijk.

Fysiotherapie Noorderbad
Oosterhamrikkade 66

9714 BG Groningen

telefoon 0505718400

info@fysiotherapienoorderbad.nl

Ons team

Robert Goddard

Eigenaar en manueeltherapeut,

Ron Bottema

Manueel therapeut

Stella

Stella Woldendorp

Fysiotherapeute

Ron Hamminga

Afgestudeerd fysiotherapeut/ handtherapeut (i.0)

Emma Doornbos

Algemeen fysiotherapeute

Henriet Godde

Office manager

Els Goddard

Mede-eigenaar

Bel ons
Route