Koningsdag 2018

Koningsdag 2018

In verband met Koningsdag zijn wij morgen (vrijdag 27 april) gesloten. Vandaag zijn we tot 20.00 uur telefonisch aanwezig en zaterdag zijn we aanwezig vanaf 9.00 – 12.00 uur. Mocht je buiten deze tijden vragen hebben, of wil je een afspraak maken? Als je het contactformulier invult, dan nemen we maandag 30 april direct contact … Leer meer

In de zomer zijn wij gewoon geopend!!!

De schoolexamens zijn afgerond en de sportcompetities zijn (bijna) afgelopen. Dan is het aftellen naar de vakantie voor de meeste mensen begonnen. 

Blessurevrij op vakantie

Heeft u op dit moment toch klachten dan is dit misschien ook de periode om toch nog een afspraak in te plannen. Wellicht kunnen wij u nog voor uw vakantie onderzoeken en uw pijnklachten met een paar behandelingen verhelpen of verlichten. 

Mochten wij u niet meer zien of spreken, dan wensen wij u een prettige vakantie!

Stage Handtherapie

De komende tijd gaat onze collega Ron Hamminga stage lopen bij het UMCG, Martini Ziekenhuis en bij handtherapie Groningen voor zijn opleiding tot handtherapeut. Vandaag heeft hij hij zijn eerste dag bij het UMCG, erg leuk! We wensen hem veel succes vandaag.

Nieuwe stagiair van het Somt

Vanaf vandaag (tot en met 5 juli 2018) zal Gerlof de Vries op dinsdag en donderdag ochtend bij Robert stage lopen. Hij is een stagiair van het Somt University van de HBO master opleiding manuele therapie.   Het toelaten van studenten gaat altijd gepaard met uw toestemming en in overleg met u als cliënt.

Op 2e paasdag zijn wij gesloten!

Openingstijden rondom pasen 2018 Goede vrijdag zijn wij gewoon geopend 1e paasdag zijn wij gesloten 2e paasdag zijn wij gesloten Dinsdag 3 april zijn wij weer vanaf 8.00 uur bereikbaar Vrolijk pasen!

Zorgdomein – digitale verwijzingen door huisarts en medisch specialisten

Vanaf vandaag zijn wij ook aangesloten op Zorgdomein. Dit betekend dat huisartsen en medisch specialisten eenvoudig clienten naar ons kunnen doorverwijzen. Wat is zorgdomein? “Wij verbinden zorgverleners onderling én met hun patiënten en maken informatie voor en over patiënten toegankelijker” Zorgdomein is een online portaal wat wordt gebruikt in de gezondheidszorg, om de communicatie tussen … Leer meer

We hebben een nieuwe collega!

Vanaf vandaag komt Suzanne Huizinga-Kopmeiners ons team versterken! Ze gaat in de eerste instantie werken op: Maandag vanaf 17.00 – 20.00 uur Vrijdag vanaf 13.00 – 16.00 uur Zaterdag vanaf 9.00 – 12.00 uur   Wil je meer weten over Suzanne, klik dan hier!   Welkom in ons team Suzanne, wij hopen dat je het … Leer meer

Bel ons
Route