Contracten met zorgverzekeraars in 2019

Na lang onderling beraad hebben wij besloten om voor het jaar 2019 geen contract te ondertekenen met CZ, Nationale Nederlanden, OHRA, National Academic, Promovendum en Besured. De reden hiervoor is dat het geboden contract hoge administratieve lasten en lage tarieven met zich meebrengt waardoor er te weinig ruimte voor kwalitatief goede behandeling, bij- en nascholing … Leer meer

Met welke zorgverzekeraars hebben wij in 2019 contract

In 2019 hebben we het voornemen om met de volgende zorgverzekeraars een contract af te sluiten: * dit overzicht is onder voorbehoud van wijzigingen. Mocht dit overzicht worden aangepast, dan hoort u dit tijdig van ons.  

Aanmeldadvies Zorgverzekeraars 2019 volgens de zorgverleners

Wilt u ook onafhankelijke informatie over de vergoeding en voorwaarden van fysiotherapie in 2019? Meld je dan nu aan bij de vereniging Fysiotherapie en Wetenschap met je naam en e-mail. In december krijgt u dan van Fysiotherapie en Wetenschap een e-mail met informatie over de vergoedingen van volgend jaar.

Uw gegevens worden daarna automatisch gewist in de 2e week van 2019.

 

In de zomer zijn wij gewoon geopend!!!

De schoolexamens zijn afgerond en de sportcompetities zijn (bijna) afgelopen. Dan is het aftellen naar de vakantie voor de meeste mensen begonnen. 

Blessurevrij op vakantie

Heeft u op dit moment toch klachten dan is dit misschien ook de periode om toch nog een afspraak in te plannen. Wellicht kunnen wij u nog voor uw vakantie onderzoeken en uw pijnklachten met een paar behandelingen verhelpen of verlichten. 

Mochten wij u niet meer zien of spreken, dan wensen wij u een prettige vakantie!

Stage Handtherapie

De komende tijd gaat onze collega Ron Hamminga stage lopen bij het UMCG, Martini Ziekenhuis en bij handtherapie Groningen voor zijn opleiding tot handtherapeut. Vandaag heeft hij hij zijn eerste dag bij het UMCG, erg leuk! We wensen hem veel succes vandaag.

Op 2e paasdag zijn wij gesloten!

Openingstijden rondom pasen 2018 Goede vrijdag zijn wij gewoon geopend 1e paasdag zijn wij gesloten 2e paasdag zijn wij gesloten Dinsdag 3 april zijn wij weer vanaf 8.00 uur bereikbaar Vrolijk pasen!

Zorgdomein – digitale verwijzingen door huisarts en medisch specialisten

Vanaf vandaag zijn wij ook aangesloten op Zorgdomein. Dit betekend dat huisartsen en medisch specialisten eenvoudig clienten naar ons kunnen doorverwijzen. Wat is zorgdomein? “Wij verbinden zorgverleners onderling én met hun patiënten en maken informatie voor en over patiënten toegankelijker” Zorgdomein is een online portaal wat wordt gebruikt in de gezondheidszorg, om de communicatie tussen … Leer meer

Bel ons
Route