Portretten website Ron Bottema - Fysiotherapie Noorderbad Groningen
Ron Bottema

Fysio- en Manueel therapeut MSc

Fysiotherapie wetenschapper

Portretten website Natalia - Fysiotherapie Noorderbad Groningen
Natalia Bouman

Fysiotherapeut MSc

ron hamminga
Ron Hamminga

Fysiotherapeut/ Handtherapeut en praktijk manager

Portretten website Henriet - Fysiotherapie Noorderbad Groningen
Henriët Gnodde

Office manager

Over ons

Er was eens, in een wereld waar de gezondheidszorg onpersoonlijk en complex aanvoelde, een groep toegewijde fysiotherapeuten die geloofden dat het beter kon. Ze zagen een plek voor zich waar patiënten zich niet voelden als slechts een andere naam op een afsprakenlijst, maar als een gewaardeerde partner in hun eigen gezondheidsreis. Ze wilden een toevluchtsoord creëren waar individuen konden leren, groeien en hun gezondheid konden herwinnen met begeleiding, ondersteuning en de juiste informatie. Zo werd onze privépraktijk geboren.

In de kern van onze praktijk zijn we docenten en leerlingen, die voortdurend evolueren met de steeds veranderende wereld van de gezondheidszorg. We zijn onvermoeibaar in onze zoektocht naar kennis, altijd op zoek naar de nieuwste evidence-based praktijken, waarbij we door de ruis heen snijden om jou niets anders dan de meest effectieve, efficiënte en eerlijke zorg te bieden.

Onze missie is simpel: jou in staat stellen jouw gezondste leven te leiden. We behandelen niet alleen symptomen; we streven ernaar de oorzaken van jouw uitdagingen te begrijpen en aan te pakken. We richten ons op patiëntenvoorlichting omdat we geloven dat begrip de eerste stap naar herstel is. We voorzien jou van de tools en kennis die jij nodig hebt om weloverwogen beslissingen te nemen over jouw eigen gezondheid, zodat jij de baas van jouw eigen gezondheid wordt.

Bovendien creëren we een kenniscyclus door kansen te bieden aan patiënten en professionals om te leren en te onderwijzen. We geloven dat elke interactie een kans is om iets nieuws te leren, en we bevorderen een omgeving waar patiënten zich comfortabel voelen om vragen te stellen en professionals enthousiast zijn om hun expertise te delen. Door dit te doen, helpen we niet alleen één patiënt, maar inspireren we een hele gemeenschap om een proactieve rol te spelen in hun gezondheid.

We zien elke dag als een nieuwe kans om samen te leren en te groeien. Ons team blijft nieuwe informatie vergaren, vaardigheden verfijnen en methoden aanpassen om ervoor te zorgen dat we de best mogelijke zorg bieden. We zijn niet alleen zorgverleners; we zijn levenslange leerlingen die gepassioneerd zijn over het maken van een echt verschil in jouw gezondheidsreis.

In deze reis zijn we jouw gidsen, partners en grootste supporters. We zijn hier om je te helpen de complexiteit van de gezondheidszorg te navigeren, het proces te demystificeren en je de kennis te geven die jij nodig heeft om de controle over jouw gezondheid te nemen.

Bij onze praktijk transformeren we de gezondheidszorg één opgeleide patiënt tegelijk. Omdat we niet alleen patiënten behandelen; we leren individuen gezondere, gelukkigere levens te leiden. Dit is onze belofte aan jou: een gezondheidsreis die efficiënt, effectief en rondom jou gecentreerd is.

Welkom bij onze praktijk, waar jouw reis naar optimale gezondheid begint met educatie. We kunnen niet wachten om met jou te leren en te groeien.