Praktische informatie

In onze fysiotherapiepraktijk in Groningen willen we jouw zorgervaring zo soepel en comfortabel mogelijk maken. Eén van de manieren waarop we dit doen, is door flexibele openingstijden aan te bieden die aansluiten bij jouw drukke schema.

Maandag tot en met donderdag zijn we geopend van 08:00 uur tot 21:00 uur. Deze uitgebreide uren zijn ontworpen om je zoveel mogelijk flexibiliteit te bieden, zodat je een afspraak kunt inplannen die het beste past bij je dagelijkse routine.

Op vrijdag zijn we geopend van 08:00 uur tot 14:00 uur. We begrijpen dat het weekend een belangrijke tijd is voor rust en herstel, en we willen ervoor zorgen dat je de ondersteuning krijgt die je nodig hebt om je weekend op de juiste manier te beginnen.

Wanneer je voor de eerste keer een afspraak met ons maakt, vragen we je om 15 minuten voor de start van je afspraak aanwezig te zijn. Dit geeft je voldoende tijd om eventuele administratieve taken te voltooien. Voor vervolgafspraken raden we je aan om 5 minuten voor aanvang aanwezig te zijn. Ons annuleringsbeleid en verdere details rondom te laat komen, zijn terug te vinden in onze algemene voorwaarden.

We doen altijd ons best om flexibel en begripvol te zijn, want we begrijpen dat het leven onvoorspelbaar kan zijn. Ons streven is om altijd een menselijke maat te hanteren in ons beleid en in onze interacties met patiënten.

Het is belangrijk op te merken dat we gesloten zijn op alle officiële Nederlandse feestdagen, evenals op 5 mei om de vrijheid te vieren. We zijn van mening dat het belangrijk is om deze bijzondere momenten te eren.

Met betrekking tot de COVID-19 pandemie en eventuele toekomstige gezondheidscrises, houden we ons aan de geldende landelijke maatregelen om de veiligheid en het welzijn van onze patiënten en medewerkers te waarborgen. We zullen eventuele wijzigingen in ons beleid en onze procedures duidelijk communiceren, zodat je altijd op de hoogte bent van wat we doen om jouw gezondheid te beschermen.

Bij onze fysiotherapiepraktijk in Groningen sta jij centraal. We hopen je binnenkort te mogen verwelkomen tijdens onze openingstijden en kijken uit naar de mogelijkheid om samen te werken aan jouw gezondheidsdoelen.

  • maandag 08.00-21.00
  • dinsdag 08.00-21.00
  • woensdag 08.00-21.00
  • donderdag 08.00-21.00
  • vrijdag 08.00-21.00
  • zaterdag 08.00-21.00
  • zondag 08.00-21.00