samenwerking Podotherapie H&L

samenwerking podo

Samenwerking Fysiotherapie Noorderbad met Podotherapie H&L

Regelmatig sturen we mensen door naar de podotherapeut, bij sommige klachten is de combinatie van verschillende expertises de oplossing voor de pijnklachten. Om deze samenwerking te versterken starten we vanaf 3 september met een gezamenlijk spreekuur. Tijdens deze afspraak zijn de podotherapeut en fysio- en /of manueel therapeut beide aanwezig. Hiervoor heeft u dus maar 1 afspraak nodig. Op deze manier wordt er op de meer effectieve manier gebruik gemaakt van elkaars expertise. Meer zorg tijdens één bezoek..

Voor welke klachten kunt u een gezamenlijke afspraak maken?

  • Chronische rugklachten
  • Alle lichamelijke klachten waarbij de oorzaak kan worden gevonden aan de rug en de voet.

Hoe maakt u een afspraak?

Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Podotherapie H & L, T.050-2304147. Wisselend zal het consult plaatsvinden aan de Bovenstreek 11 te Groningen of aan de Aarhusweg 2-10 te Groningen.

Wat wordt er vergoed?

Bent u aanvullend verzekerd? Dan worden polotherapie en manuele therapie meestal vergoed. Wat u precies vergoed krijgt is verschillend per zorgverzekering en aanvullend pakket. Wij adviseren u om hierover contact te zoeken met uw zorgverzekeraar. Krijgt u een vergoeding uit uw aanvullende pakket? Dan wordt er een consult podotherapie en een zitting fysiotherapie apart bij uw zorgverzekering gedeclareerd.

Krijgt u geen vergoeding? Dan zijn de totale kosten van dit consult €85. U krijgt dan één factuur van de Podotherapie H&L.

Bel ons
Route