Ik ben hier nieuw

Onze fysiotherapie praktijk in Groningen is een kleine privépraktijk, maar onze ambitie en toewijding zijn groot. Onze kernwaarden draaien om het concept van “leraren en studenten zijn”. We geloven dat iedereen, ongeacht hun rol, altijd iets nieuws kan leren en op zijn beurt anderen kan onderwijzen.

lees meer

Natuurlijk kun je ons ook gewoon bellen voor advies! Onze collega’s staan je graag te woord en informeren je over behandelopties, tarieven, verzekeringen en nog veel meer. Ons telefoon nummer is 050-5718400, je kunt ons ook een Whatsappje sturen op dit nummer als je dat makkelijker vindt!

Wij kunnen natuurlijk geen diagnoses stellen via de telefoon. Daarvoor kun je eventueel een afspraak maken. Dat kan telefonisch of via ons portaal.

Bij onze fysiotherapiepraktijk in Groningen streven we ernaar om het maken van een afspraak zo eenvoudig en toegankelijk mogelijk te maken voor jou. We begrijpen dat iedereen een andere voorkeur heeft als het gaat om communicatie, daarom bieden we drie gemakkelijke manieren om een afspraak met ons te maken.

1. Telefonisch of via e-mail

Het traditionele telefoongesprek blijft een snelle en effectieve manier om met ons in contact te komen. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen bij het inplannen van je afspraak. Ze kunnen al je vragen beantwoorden en ervoor zorgen dat je een tijdstip krijgt dat het beste bij je past.

Ons telefoon nummer is 050-5718400, je kunt ons ook een Whatsappje sturen op dit nummer als je dat makkelijker vindt!

Je kunt ons ook per e-mail bereiken. Dit is een handige optie als je een druk schema hebt en geen tijd hebt om te bellen. Je kunt ons een bericht sturen met je voorkeursdata en -tijden, en wij zullen ons best doen om een afspraak in te plannen die aan jouw wensen voldoet.

je kunt ons mailen op info@fysiotherapienoorderbad.nl

2. Online afspraak maken

In onze digitale wereld begrijpen we dat veel mensen de voorkeur geven aan online boeken. Daarom kun je eenvoudig en op elk moment van de dag een afspraak maken via onze website. Met een paar klikken kun je het gewenste tijdstip selecteren en je afspraak bevestigen. Dit is een perfecte optie voor diegenen die graag de controle hebben over hun eigen agenda en in hun eigen tempo willen boeken.

Klik op deze link om een afspraak te boeken zodat we samen kunnen kijken naar je klachten.

3. Loop even bij ons binnen

Als je in de buurt bent en liever persoonlijk een afspraak maakt, ben je altijd welkom om bij ons binnen te lopen. Onze receptie is bemand met vriendelijke medewerkers die je graag helpen bij het inplannen van je volgende afspraak. Ze kunnen je ook meer informatie geven over onze diensten en beantwoorden graag alle vragen die je hebt.

Ongeacht hoe je ervoor kiest om je afspraak te maken, ons doel is om het proces zo soepel en eenvoudig mogelijk voor je te maken. We streven ernaar om elke patiënt de persoonlijke aandacht en zorg te bieden die ze nodig hebben. We kijken uit naar je volgende bezoek!

Wij vinden het de normaalste zaak van de wereld dat je je eigen therapeut kan kiezen, daar hoef je je ook nooit voor te verantwoorden!

Bij ons heeft elke therapeut zijn eigen specialiteiten en bij sommige aandoeningen zullen we dan ondanks jouw voorkeur wel adviseren om een andere therapeut te kiezen binnen ons team.

Wij hebben bij Fysiotherapie Noorderbad Gespecialiseerde therapeuten in huis voor:

Wij hebben inderdaad een patiënt portaal, na het maken van jouw eerste afspraak ontvang je een mail een bevestiging van die afspraak en een aparte mail met de inlogcodes voor het patiënt portaal. In het portaal kun je de intakelijsten invullen (dat scheelt veel tijd tijdens de intake) afspraken verplaatsen, vraaglijsten invullen voor evaluatie momenten en jouw gegevens aanpassen bijvoorbeeld na een verhuizing.

Er wordt druk gewerkt aan een optie om ook jouw dossier in te kunnen zien en beheren maar dat is op dit moment helaas nog niet mogelijk.

Kennis is kracht, en we vinden het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent over je gezondheid. Klik op deze link om meer te weten te komen over specifieke klachten en hoe wij je kunnen helpen. Onze focus ligt op patiënteneducatie en we streven ernaar om je de kennis te geven die je nodig hebt om je gezondste leven te leiden.

De prijs van een afspraak hangt af van wat voor soort afspraak het betreft. Een intake is bijvoorbeeld duurder dan een zitting fysiotherapie vanwege de extra tijd die na afloop aan verslaglegging moet worden besteed, ook manuele therapie is duurder dan fysiotherapie.

klik hier voor een lijst met onze praktijk tarieven

Let op! Met haast alle verzekeraars hebben wij contracten waarbij andere tariefafspraken gelden, hier heeft u als klant geen hinder van aangezien deze altijd rechtstreeks bij de verzekeraar worden ingediend.

klik hier voor onze ruime openingstijden