Ik ben hier nieuw

Wij zijn een team van gedreven en gespecialiseerde vakidioten die jou graag de best mogelijke zorg willen leveren!

Wij geloven dat iedereen het recht heeft op goede zorg, ongeacht achtergrond of afkomst iedereen is bij ons welkom.

Onze missie is het leveren van kwalitatief goede zorg op maat, zoveel als nodig maar nooit teveel.

lees meer

Natuurlijk kun je ons ook gewoon bellen voor advies! Onze collega’s staan je graag te woord en informeren je over behandelopties, tarieven, verzekeringen en nog veel meer.

Wij kunnen natuurlijk geen diagnoses stellen via de telefoon. Daarvoor kun je eventueel een afspraak maken. Dat kan telefonisch of via ons portaal.

Je kunt op 3 manieren een afspraak maken. Je kan ons bellen of mailen, je kan online een afspraak maken of je loopt even bij ons binnen en dan regelen we alles aan de balie.

Wij vinden het de normaalste zaak van de wereld dat je je eigen therapeut kan kiezen, daar hoef je je ook nooit voor te verantwoorden!

Bij ons heeft elke therapeut zijn eigen specialiteiten en bij sommige aandoeningen zullen we dan ondanks jouw voorkeur wel adviseren om een andere therapeut te kiezen binnen ons team.

Wij hebben inderdaad een patiënt portaal, na het maken van jouw eerste afspraak ontvang je een mail een bevestiging van die afspraak en een aparte mail met de inlogcodes voor het patiënt portaal. In het portaal kun je de intakelijsten invullen (dat scheelt veel tijd tijdens de intake) afspraken verplaatsen, vraaglijsten invullen voor evaluatie momenten en jouw gegevens aanpassen bijvoorbeeld na een verhuizing.

Er wordt druk gewerkt aan een optie om ook jouw dossier in te kunnen zien en beheren maar dat is op dit moment helaas nog niet mogelijk.