Hart- en longrevalidatie

Revalidatie bij chronische hart-, long en vaat aandoeningen

Chronische klachten? Grote impact!

Chronische aandoeningen zoals COPD, claudicatio intermittens (ook wel etalage benen genoemd),hart klachten, gevolgen van een beroerte of COVID 19 kunnen een behoorlijke invloed en impact hebben op uw dagelijks leven. U kunt zich beperkt voelen in dagelijkse handelingen zoals boodschappen doen, wandelen met de hond of fietsen. Ook kunt u beperkingen ervaren in werk of hobbies.

Wat houdt revalidatie bij chronische klachten in?

Het doel van hart- en longrevalidatie is het helpen beter te functioneren tijdens dagelijkse activiteiten en waar mogelijk het ondersteunen van hervatting van werk of hobbies.

Bij Fysiotherapie Noorderbad werken gespecialiseerde therapeuten die aanvullende opleidingen hebben gevolgd en aangesloten zijn bij chronischzorg net.

De behandeling bij dit soort chronische aandoeningen is actieve revalidatie in combinatie met coaching. Onze ervaren collega’s helpen u met het opbouwen van de lichamelijke belastbaarheid en conditie, begeleiden u bij het maken en volhouden van gezonde leefstijl keuzes en het afstemmen van belasting en belastbaarheid.

Met welke klachten kan ik terecht voor revalidatie?

U kunt bij Fysiotherapie Noorderbad terecht voor de revalidatie van:

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Bel gerust voor meer informatie met 050-5718400 of maak een afspraak met een van onze gespecialiseerde therapeuten.

Onze Zorgnet therapeuten

Ron Bottema

Manueel therapeut gespecialiseerd in de behandeling van nek-, schouder- en rugklachten.

Natalia Bouman, Fysiotherapeute Noorderbad

Natalia Bouman

Gecertificeerd fysiotherapeute voor behandeling van COPD, Claudicatio en COVID-19

Bel ons
Route