Psychologie & Beweging

Voor begeleiding op psychologisch vlak werkt Fysiotherapie Noorderbad samen met Psychologie & Beweging.

Voor informatie of het maken van een afspraak:

E. info@psychologieenbeweging.nl

T. 0621482593

psychologie en beweging
  • Voel je lekker in vel     
  • Rust in lichaam en geest
  • Grip op je gezondheid

Omdat je mentale gezondheid telt!

Regie kwijt

Als je langdurig last hebt van (lichamelijke) klachten of uit de roulatie bent, kan dit zijn weerslag hebben op je mentale gezondheid. Je kunt hierdoor minder lekker in je vel zitten of het gevoel hebben de regie kwijt te zijn over je leven. 

Mentaal fit

Naast de fysiotherapeutische behandeling is het ook belangrijk om aandacht te hebben voor je mentale gezondheid. Hiervoor werken wij samen met Ingrid de Jong van Psychologie & Beweging.

Verschillende disciplines onder 1 dak

Ingrid is neuropsycholoog en bewegingswetenschapper en begeleidt patiënten op psychologisch gebied, daar waar onze kennis ophoudt. Op die manier krijg jij de hulp die je nodig hebt, op zowel lichamelijk als geestelijk vlak! 

Wij verwijzen je graag door naar Psychologie & Beweging!

Samen onder hetzelfde dak: voor iedereen een vertrouwd adres.

Uitleg over neuropsychologie

Een neuropsycholoog is een psycholoog die gespecialiseerd is in de werking van het brein en een relatie kan leggen tussen het functioneren van de hersenen en gedrag

Bij sommige ziektebeelden zijn de hersenen aangedaan. Door de neuropsychologische achtergrond begrijpt Ingrid hoe dat jou in je functioneren kan beperken. Daarnaast heeft ze ervaring als algemeen psycholoog, waardoor ze je ook kan helpen als je bijvoorbeeld niet lekker in je vel zit, stress of andere klachten hebt die hun weerslag hebben op je mentale gezondheid. 

Een traject start met een gratis kennismakingsgesprek. Omdat het bij psychologische begeleiding belangrijk is dat jij je op je gemak voelt, is het eerste gesprek bij Ingrid gratis en vrijblijvend. Op die manier kunnen jullie kennismaken en samen onderzoeken of haar begeleiding bij jou past.