Samenwerking Noorderbad

Fysiotherapie Noorderbad en Kinderfysiotherapie Klein & Krachtig gaan Samenwerking

Wij zijn erg verheugd bekend te kunnen maken dat Kinderfysiotherapie Klein & Krachtig ons zorgaanbod komt aanvullen en versterken. Met deze samenwerking hopen we de omliggende wijken nog meer te kunnen bieden op het gebied van preventie van  klachten, motorische ontwikkeling en beweegzorg van jong tot oud.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image1.jpg

Kinderfysiotherapeut Elvira van Bolhuis, eigenaresse van Klein & Krachtig, is nu werkzaam vanuit onze gedeelde praktijkruimte in het Noorderbad en in de toekomst ook vanuit de locatie Aarhusweg. Elvira is, als ervaren kinderfysiotherapeut, gespecialiseerd in de motorische ontwikkeling en het motorisch leren van het opgroeiende kind. Ze heeft affiniteit met complexe ontwikkelingsproblemen waarbij multidisciplinair wordt samengewerkt.  

Elvira en Robert kennen elkaar al sinds de opleiding fysiotherapie, bijna 20 jaar geleden, en bundelen nu hun specialistische kennis, vaardigheden en enthousiasme  door het aangaan van deze mooie samenwerking .

Naast bovengenoemde samenwerking kan men ook nog steeds bij ons terecht voor orofaciale therapie, manuele therapie, handtherapie, behandeling bij chronische pijn en behandeling bij PAV en COPD.

Al onze collega’s hebben daarnaast de cursus corona revalidatie van chronisch zorgnet gevolgd.

Tot slot zijn wij erg trots dat onze locatie aan de Aarhusweg al een jaar bestaat!

Graag tot ziens bij Fysiotherapie Noorderbad en Kinderfysiotherapie Klein & Krachtig.

www.fysiotherapienoorderbad.nl  

www.kleinenkrachtig.nl         

Bel ons
Route