Chronische Nekklachten?

Laat ons jou helpen!

Ben jij het zat om continu last van je nek te hebben? Wil je zelf wat aan je chronische nekklachten doen en weer grip krijgen op je leven?

Chronische nekklachten kunnen een behoorlijke impact hebben op hoe je je voelt. Als je elke dag pijn hebt heeft dat invloed op je gevoel, je kunt je na verloop van tijd verdrietig of down gaan voelen, of je afvragen hoe je er ooit weer vanaf komt.

Het is heel normaal om je zo te voelen, je bent niet alleen!

Je hebt waarschijnlijk al van alles geprobeerd en YouTube en instagram staan vol met geweldige producten en methodes die allemaal beloven om je in binnen de kortste keren helemaal te genezen. Zolang je hun producten maar koopt wordt alles ineens weer perfect…

Wij geloven niet in kaboutertjes, feeën of vliegende eenhoorns. Wij beloven geen gouden bergen of magische oplossingen, wel geven we je wetenschappelijk onderbouwde technieken die bewezen effectief zijn, als je bereid bent om er structureel mee aan de slag te gaan.

Laat ons je helpen om weer controle terug te krijgen over je klachten. Onze video-serie bevat specifieke oefeningen voor de nek, ontspanningsoefeningen en pijneducatie die je zullen helpen om je nekklachten te verminderen en weer grip te krijgen op je leven

Deze tijdelijk gratis video-serie is bedoeld voor mensen die langer dan 12 weken last hebben van hun nek en meer willen leren over hoe ze hun klachten kunnen beheersen.

Wat levert het jou op:

  • Directe invloed en grip op je klachten: Je hebt de tools in handen om je klachten te beheersen en te verminderen.
  • Mentale weerbaarheid: Door te begrijpen wat er aan de hand is, kan je de klachten beter plaatsen en zijn ze minder groot in je hoofd.
  • Zelfredzaamheid: Je kan zelf iets doen aan je klachten zonder direct naar de fysio te gaan en kosten te maken. Dit geeft je meer controle en onafhankelijkheid.
  • Minder afhankelijkheid van medicatie: Door de tools en oefeningen die we aanbieden, ben je minder afhankelijk van medicatie.

Wat vragen we van jou?

Als je de oefeningen zes weken lang dagelijks gaat doen, dan is de kans groot dat je weer grip krijgt op je klachten en meer kunt dan voorheen. Het doel is niet alleen om de pijn te verminderen, maar vooral om terug te keren naar een actief leven.

Dus waar wacht je nog op? Schrijf je nu in voor onze video-serie en krijg de tools in handen om je nekklachten te verminderen en je leven terug te krijgen! Je verdient het om weer te kunnen genieten van het leven

Als bonus ontvang je naast de 3 video’s ook een aantal emails met tips en tricks en onze handige planner die jou helpt om door te zetten!

Gerelateerde artikelen