Robert Goddard en Ron Bottema op cursus duizeligheid bij hersenschuddingen

Cursus duizeligheid bij hersenschuddingen

Voor mijn collega Ron Bottema en mij heeft het afgelopen weekend gestaan in het teken van duizeligheidsklachten, met name bij hersenschudding, postcommotioneel syndroom, en tinnitus.

Zaterdag zijn wij om 5 uur ’s ochtends, fris en fruitig, in de auto gesprongen op weg naar het jaarlijkse congres voor manueeltherapeuten van de NVMT in Rotterdam. Dit jaar stond het congres in het teken van tinnitus en duizeligheidsklachten. Wij hebben kunnen genieten van een aantal geweldige keynote speakers, leuke en leerzame workshops, en natuurlijk een weerzien met collega’s vanuit het hele land onder genot van een hapje en een drankje.

Maandag sprongen wij weer, iets minder fris en fruitig, rond 5 uur in de auto voor een cursusdag speciaal over diagnose en revalidatie van duizeligheid bij hersenschuddingen, dit maal in Maassluis. Onder bezielende leiding van Sonia Vovan, die helemaal voor het congres en deze cursus vanuit Toronto was overgekomen, hebben wij ons verdiept in de rol van het vestibulair systeem bij hersenschuddingsklachten.

Wij hebben het allebei als zeer waardevol ervaren, hebben interessante nieuwe dingen geleerd en leuke mensen ontmoet. Kortom een top weekend, en nu weer gauw aan de slag om onze patienten te helpen!!!

Aanhoudende klachten na een hersenschudding?

Neem contact op!

Blijf niet lopen met klachten na een hersenschudding, ons team van gespecialiseerde therapeuten staat voor je klaar om jou te helpen!

duizeligheid bij hersenschuddingen